Szállítási információk

Megrendelés, vásárlás tájékoztató.

Vásárlási módok, termék átadása-átvétele

A rendelését a következő úton lehet megfizetni, azonfelül kézhez kapni:

RendelésElőreutalással egy jelzett bankszámlaszámra: eszerint a legolcsóbb, mert a szállítmányozási, csomagolási, és egyéb díjakat mi álljuk.

Postai utánvétellel a doboz kézhez vételekor a postának, vagy a postásnak leróni az utánvétel összegét, attól függően, hogy a postástól magától kapja kézhez a terméket, illetve a postán. Az utánvétel díjának kifizetésekor veheti birtokba az igényelt termékeket.

Előreutalással történő vásárlás amellett átvétel: az előre való utalás abból a nézőpontból lehet megfelelőbb, hogy ebben az esetben a postázás díját cégünk átvállalja, így sokkal jutányosabban megszerezheti az árucikket. Midőn megérkezett a fizetség cégünkhöz, abban az esetben még aznap postázzuk a küldeményt, ekképp 2-3 nap alatt megszervezhető az egész, amellett olcsóbb is.

Előreutalásnál kérjük, küldjön a KAPCSOLAT menüponton át egy levelet és mi haladéktalanul elküldjük azokat az elérési lehetőségeket e-mailben az Ön számára, amelyre utalni szükségeltetik az összeget. Az utalás közleményének rovatába adja meg pontosan azt a nevet és irányítószámot, mint amit a megrendelésben is eljuttatott nekünk, ekképp egyszerűen be tudjuk azonosítani. Az áru elnevezését kérjük, soha ne tüntesse fel az utalás közleményében, csak csupán a saját nevét, azonfelül az irányítószámát adja meg, azt, amit a rendelés során eljuttatott hozzánk!

Midőn megkaptuk az utalást (ez többnyire pár óra, vagy legfeljebb 1 nap), arról SMS-ben tudósítanak minket, és úgy még aznap már el is küldjük az árut ajánlva, utánvétel nélküli levélként, ami 1, illetve maximum 2 nap alatt biztos eljut Önhöz, persze tapintatos csomagban.

Postai vagy futárral kiszállított utánvéttel bonyolított fizetés és birtokba vétel: Az utánvételes kifizetési mód a legközismertebb továbbá a leggyakrabban választott. A postás a megrendelő címére viszi ki a küldeményt azonfelül az utánvételi összeg kifizetésekor átadja azt az Ön kezébe. Általánosságban mondható, hogy 20 000 forint alattig egy-két dobozos megrendelés esetében elsőbbségivel elküldött küldemények összes kiszállítási, és egyéb összege mindössze 1500 Ft. Ez összeg fölött, amellett a csomag tömegének emelkedése következményeképp, akár 1800-2100-2700 forint is lehet az extra házhozszállítási összeg. Az igényléskor ezt a szállítási költséget hozzászámítja a rendszerünk az áru eladási árán túl, ekképp látja Ön is, hogy egyértelműen mennyi lesz a postázás költsége, azaz az áruval együtt kereken mennyit fizet majd.

A postai utánvét, illetve postai utánvétel kifejezés azt jelenti pontosan, hogy az értékesítő feltüntet a csomagon egy utánvételi árat, amit akar, hogy a megrendelő az átvétel során kiegyenlítsen. Az utánvételi összeg a mi esetünkben az áru fogyasztási árából, a postázás díjából, amellett a csomagolási költségből áll össze. Érthető módon ez az utánvételi összeg az igényelt árucikket plusz kiadásokkal emeli, melyet a vevőnek szükségeltetik kifizetnie. A postai utánvétellel bonyolított kifizetés esetében a szállítónak szükséges átadni a küldeményen lévő utánvéti összeget, és ekkor az árut kézhez kapja. Ha nincsenek otthon a címen, hagy egy értesítést. A következő verzió a postán maradó utánvételes küldemény, aminél a postahivatalban marad a küldemény, nem kerül kiküldésre továbbá miután Önnek nem kötelező a saját lakcímét megírnia a rendeléskor, eszerint semmiféle tájékoztatást sem kap majd a postahivataltól, hogy csomagja érkezett, ekképp Önnek szükséges besétálnia a postára valamint leróni az utánvét díját. A postahivatalban maradó csomag a gyakorlatban azért nem ilyen pofonegyszerű, hogyha ekképp akarja választani a rendelését, feltétlenül olvassa végig ezt, mert amennyiben már többször vásárolt ekképp, akkor is módosultak a postázás követelményei, amiről itt tájékozódhat mélyrehatóan.

Kiszállítás postahivatalban maradó csomagként

Kérjük, okvetlenül olvassa el ezt a postahivatalban maradó útmutató információt, mert hiába esetleg Ön eddig is gyakorta is rendelt postahivatalban maradó csomagot és azzal minden simán működött, azonban nemrégen nagymértékben megváltoztak a postán maradó csomagok gyakorlatára meghozott szabályok!

Ez általában a legbajosabb birtokba vételi forma a tények alapján, több ok miatt is.

A kisebb postahivatalok, illetve a plázákban, illetőleg üzlet központokban lévő posták nem fogadnak postán maradó küldeményeket, eszerint azt visszajuttatják a feladóhoz. Javasoljuk, hogy a szóban forgó város, vagy település központi postájára (főpostájára) kérjék a megrendelt csomagot, feltéve, hogy megoldható, és így máris jóval kevesebb probléma lehetséges az átvételnél. A postakeresőben az olyan kicsi postahivatalok, illetve plázák- bevásárlóközpontjainak postái is benne vannak, ahol nem foglalkoznak postahivatalban maradó csomagokkal, ezért azt ajánljuk ne ezt, hanem inkább a nagyobb (fő)postahivatalokat preferálja!

Sokan nincsenek tisztában vele, hogy a postahivatalban maradó csomagok esetén egyáltalán nem kapnak értesítést a postástól. Nem is tudnák milyen címre küldjék az értesítőt, mert Ön a saját elérhetőségét nem is jelölte meg az igényléskor, hanem csupáncsak a posta címét illetve számát, amit a postakeresőben jelölt ki. Ezt súlyosbítja még, hogy sok esetben azt mondják a postahivatalba betérő személynek, hogy nem lett elküldve, vagy eltűnt. Ebben az esetben kérjük, fogalmazzon meg nekünk a KAPCSOLAT menüponton át egy pár soros üzenetet, ahol mi elektronikus levélben küldjük Önnek a rendelés során kijelölt küldeményazonosító számot. Ezzel már garantáltan átadják majd Önnek az ajánlva feladott levelét, amibe az árucikket pakoltuk.

A postahivatalban maradó küldemények beérkeznek a főpostára (1-es számú posta), és amennyiben Ön nem a főpostára kérte postahivatalban maradó csomagként, akkor átviszik az Ön által megadott elérhetőségű postára az Ön csomagját. Amennyiben a főpostára kérte, abban az esetben ott várja Önt a főpostán.

Leglényegesebb tennivalók: A postahivatalban maradó csomagoknál egyáltalán nem hagynak Önnek értesítőt, eszerint Önnek kell a rendeléstől számítva 24-48 órán belül befáradnia a jelzett című vagy számú nagyobb postára az adott városban vagy településen. Ha hét munkanapon belül nem megy be a postahivatalba, abban az esetben a küldeményt visszaküldik a feladóhoz, azaz hozzánk. Amennyiben a a posta ügyintézői azt mondják, hogy nem jött ilyen küldemény, vagy nem találják, abban az esetben meg kell adni a küldeményazonosító RAG számot, és azután bizonyosan megoldódik a baj! Ezt a számot a KAPCSOLAT menüpontra kattintva egy levélben kérje cégünktől, és akkor mi továbbítjuk Önnek a lehető legrövidebb idő alatt.

Legnagyobb gond a postán maradó csomagoknál hogy a beérkezett küldeményt (levél formájában) nem mindenkor találják meg azon nyomban a postahivatalban, csupán egy bizonyos küldeményazonosító RAG számmal, amivel az összes feladott csomag útvonala nyomon követhető. Az úgynevezett küldeményazonosító RAG szám értékelése alapján már 100%-os valószínűséggel meg fogják találni az adott postahivatalban az utánvételes ajánlva feladott csomagját, és kiadják Önnek a szerintük „még be sem jött” csomagot. Sokszor a postán a csekély ösztönzés továbbá a alacsony fizetések eredményeképpen, hogyha nincs közvetlenül könnyen megtalálható helyen a kért küldemény, akkor szívesebben azt jelentik ki Önnek, hogy nem kapták meg, vagy eltűnt. Ezért szükséges a küldeményeket azonosító RAG szám, ami egyúttal egy csomag nyomkövetési szám. Eme számot a KAPCSOLAT menüponton át egy pár soros levélben kérje el cégünktől.

A rendelés utáni napon a küldeménye mindenkor feladásra kerül a du. 16 óráig kivitelezett megrendeléseknél. A délután 4 óra után lebonyolított megrendeléseket, feltéve, hogy még van kapacitásunk, akkor tudjuk teljesíteni, viszont ha nem áll módunkban, akkor csak következő nap adjuk fel őket. A feladott bármely csomag saját küldeményeket nyomon követő RAG számot kap, ezért megkereshető a postahivatal számítógépe segítségével.

A postán maradó rendelés utáni napon, megírjuk Önnek ezt a küldemény nyomkövetési számot, azonban ennek hiányában is bemehet a postahivatalba és megkaphatja a csomagját, amennyiben normális hivatalnokok dolgoznak éppen, abban az esetben megtalálják Önnek rövid idő alatt és így átveheti.Kiszállítás postahivatalban maradó csomagként

Hogyha valamilyen okból mégsem írnánk meg ezt a küldeményazonosító RAG számot e-mailben, abban az esetben vegye fel velünk a kapcsolatot, feltéve, hogy bement a postára és azt közölték Önnel, hogy nem érkezett meg a küldeménye, illetve eltűnt. A KAPCSOLAT menüponton át küldjön cégünkhöz egy levelet!

Az okból ilyen lényeges, hogy valós levelezési címet továbbá telefonszámot közöljön velünk, hogy a kommunikáció teljes lehessen. Esetleg az ilyen szállítási bonyodalomnál tudunk Önnek telefonálni, hogyha nem tud reagálni az üzenetünkre.

Házhozszállítás hagyományos postai utánvéttel, címre való kiszállítással

A szokásosnak és legtöbbször igényeltnek számon tartott postahivatali utánvétel házhoz történő kikézbesítése esetén a szállító nem túl nagy értéknél (100 000 Ft-ig) kiviszi a küldeményt a lakóhelyre, és ott átvételkor le tudja róni a postai szállítás díját a vevő oly módon, hogy ott rögtön a postásnak odaadja az utánvételi árat. Az utánvételi összeg az igényelt árucikk (ek) árából, a posta- utánvételi, továbbá csomagolási költségekből áll össze. A rendelésekor különben mindenkor feltüntetjük a szállítási összeget is részletesen, ezzel megfigyelheti, hogy a rendelt árucikken felül mennyibe kerül a szállítás.

Lakcímre történő kiküldéskor utánvét esetében, hogyha nem talál senkit otthon a postás vagy a futár, illetve drágább értékű az utánvételi összeg, abban az esetben többnyire a helyszínen hagy egy értesítést a postaládában Önnek.

Sajnos azt kell benyomásaink szerint megállapítanunk, hogy a házhozszállítási gyakorlat nem mindig kifogástalan, előfordul, hogy értesítőt sem hagynak a helyszínen a postások vagy a futárok valamilyen okból, és ilyen esetben az általunk feladott küldeményt visszaküldik nekünk, mert Ön nem is tudhat a küldeményünk megérkezéséről, minthogy nem kapta meg róla az értesítést, hogy ott járt vele a postás vagy a szállító. A kellemetlenség elhárításának módja az, hogy a rendelést követően két nappal maximum, amennyiben nem viszik ki az adott házhoz a küldeményt, akkor írnia kell számunkra egy levelet a Kapcsolat menüpontban. Ezután a küldeményeket azonosító számot megadjuk az Ön számára ekkor ezzel bizonyosan megtalálják a postán.

Bármilyen nehézség, vagy 48 óránál régebbi rendelés esetén, amennyiben nem kapta meg a termékünket, abban az esetben legyen szíves, lépjen velünk kapcsolatba úgy, hogy küld egy levelet a nehézségeiről a KAPCSOLAT menüponton keresztül!

Kiszállítás előre való utalásnál

Ha Ön előre elküldte cégünknek az árucikk (ek) árát, abban az esetben az átutalás jelentkezését követően, aminél SMS-ben értesítenek minket, még mindjárt aznap kézbesítjük a terméket. Az árut sima külső hatásoktól védett fóliás átlátszatlan és nem kitapintható borítékba zárjuk, a tartalmát nem írjuk rá. A diszkrét küldeményünk ajánlottan fog feladásra kerülni utánvét nélkül.

Hogyha esetleg nem tartózkodott otthon ezért a postás/futár nem tudta odaadni, akkor a helyszínen hagy egy értesítést a postaládában. Ezzel kívánatos befáradnia a postahivatalba azonkívül átvennie a fizetés nélkül kiadott diszkrét csomagolású ajánlott küldeményét.

Hogyha nem kapott értesítést, azonfelül már egynéhány napja rendelte az árucikket, olyankor könnyen lehet, hogy a postás vagy a szállító nem hagyott a helyszínen üzenetet az Ön számára, ellenben a postahivatalban benn lesz a csomag. Feltéve, hogy így se képesek megtalálni, küldjön cégünknek a KAPCSOLAT menüpontban egy levelet és segítünk Önnek! Az átutaláshoz lényeges díjtérítési ismertetőnket ennek az oldalnak a tetején találja meg a FIZETÉSI MÓD-nál.

Házhozszállítás gyorsasága, ideje, külön sürgősségi szolgáltatás

A kézbesítés idejének redukálása, azonfelül a tisztelt vásárló mennél jobb ellátása kereskedésünk elengedhetetlen kívánalma! Természetesen a mérsékelt házhozszállítási költségeket alapul véve a magyar posta árai továbbá gyorsasága a mértékadó, vagy a futárszolgálat.

A 16 óráig lefolytatott rendeléseknél aznap megtörténik a dropship, azaz hogy a csomagok közvetlenül a vevőhöz történő kézbesítése. Így az aznapi postára való feladásnál a postahivatal 1-2 nap alatt biztosítja a csomagok célba juttatását egész Magyarország területén belül. Eme időintervallum nem csak elméletben, hanem gyakorlatban is működik. A fuvarcégek 24 órás végrehajtást garantálnak.

Minden küldeményt alapvetően normál elsőbbségi plusz szolgáltatással vesszük igénybe, melynek ráadás ára nem éri el a 90 Ft-ot sem.

A vevő igényelhet postai kivételes sürgősségi ellátást is (EMS), ami szavatolja, hogy a még aznap lefolytatott megrendeléseket másnapra a kiszállító vállalat 5600 forintos összeg ellenében a nagyobb településekre, a városokba délelőtt 9-re a kisebb mérető települések esetén maximum déli 12 óráig kézbe adja.

A posta normál elsőbbségi szolgáltatása nem jelenti 100%-ban a másnapi átadást, ekképp hogyha valakinek okvetlenül szüksége van másnap a termékeinkre, abban az esetben igényelhet extra sürgősségi ellátást úgynevezett EMS ellátást, amely esetén a posta szavatolja a másnap délelőtti kézbesítést.

Postázás díja, utánvételes költség, csomagolási költségek a rendelésnél

A postai utánvéttel való kifizetés egy drágább megoldás, hiszen az árucikk árán túl a postahivatal utánvételi szolgáltatás költségét is az igénylőnek szükségeltetik állnia, nem úgy, mint az előre való utalásnál, mert annál vállalatunk átveszi teljes egészében a kézbesítési és az egyéb járulékos kiadásokat.

Postázás díja, utánvételes költség, csomagolási költségek a rendelésnélA hazaszállítási, becsomagolási, vagyis utánvéti kiadás összege általában nem túl nagy értékű csomagok esetén legfeljebb 1500 Ft.

A nagyobb értékű, ezért valamennyivel nagyobb súlyú csomagok esetén az 1800-2200-2700 forintot is elérheti, viszont igényléskor a kiszállítási díjat odaírjuk önállóan az áru fogyasztói árán felül, így részletesen tudni fogja, hogy mennyibe kerül az egész rendelése összességében.

A rendeléshez tartozó postázási, utánvételes, becsomagolási teljes árat, ami pluszban hozzáadódik az árucikk árához, azt a rendeléskor a rendszer kimutatja az Ön számára.

A lehető legjutányosabb és legmegfelelőbb hazaszállítási lehetőséget tanácsoljuk Önnek a legnagyobb diszkréció betartásával.

Problémák és tennivalók a birtokba vétellel, szállítással kapcsolatban

Természetesen a hazaszállítást, azonkívül a postázást is emberek teljesítik, így néha hibázhatnak. Ezzel nem lehet probléma, végtére is valamennyi kellemetlenségre készen áll a megoldás a „potenciális” kellemetlen bonyodalmak elhárítására.

Nem pont azt a típusú illetve darabszámú árut találta a dobozban, mint amit választott a megrendeléskor

Minekutána internetes gyógyszerkereskedésünknek minden nap több száz rendelést kell teljesítenie, eszerint néha előfordulhat, hogy valamilyen oda nem figyelés következményeképp véletlenül nem akkora mennyiségű, vagy nem azt a terméket tesszük bele a küldeménybe. Ennek persze roppant kicsi a valószínűsége, azonban, hogyha ez megesett Önnel, abban az esetben sincs gond, minthogy nincs egyéb tennivalója, mint a weblap alján levő üzenetküldő panelen küldeni számunkra egy reklamáló levelet, melyet azonnal kivizsgálunk még azon a napon, valamint hogyha eszerint zajlott, abban az esetben kiigazítjuk a mulasztásunkat persze díjtalan.

A terméket széttörten illetve elszakadva kapta meg a csomagból elővéve

Sajnos a hazaszállítás során a nem szakszerűen kezelt amellett szállított küldemények bizony megsérülhetnek. Az ilyen megsérült küldeményekre a Magyar Posta vállalja a garanciát, cégünk nem tud kárpótlást leróni a más fuvar cégek által keletkezett károkért.

Ezen probléma átlagban pusztán nagyon kevés alkalommal jött elő, pedig a megrendelők közölték, hogy a buborékfóliás levél el van szakadva, de attól még semmilyen baja sem lett a terméknek, eszerint nem kívántak a lehetséges csekély sérüléseken problémázni.

Nem kapta meg a küldeményt időben

Vállalatunk nagyon ügyel a villámsebes, aznapi dropshipre (kiszállításra), így minden nap elküldjük a délután 4-ig feladott rendeléseket. Ezeknek egy, vagy maximum két nap alatt meg kellene érkeznie egész hazánkon belül bármerre. Feltéve, hogy két napon belül nem jutott hozzá a küldeményéhez, akkor okvetlenül jelezze ezt nekünk úgy, hogy a Kapcsolat menüpontra kattintva egy üzenetet ír a problémájáról, amiben írja le, hogy mely jellemzőkkel valamint milyen árucikket igényelt, mely eddig nem érkezett meg.

Annak, hogy miért nem kapta meg a küldeményét, véleményünk szerint az alant olvasható okai lehetnek:

•             Nem kapott üzenetet, ezért nem fáradt be átvenni a postahivatalba, valamint hozzánk visszajuttatták a küldeményt. Ez a hiba többnyire a postahivatalban maradó csomagok esetében fordulhat elő, illetve abban az esetben, amennyiben abban a városban, településen az utánvétet végző kézbesítő postás/szállító és a szokott postás nem ugyanaz az ember. Így hiába tesz panaszt a már netalántán régóta ismert postásánál, hiszen nem is ő kapja az utánvételi csomagok kikézbesítési feladatát. Még hagyományos lakcímre történő kiszállításnál is megesik többször, hogy nem hagynak értesítőt, így Ön nem értesül a küldeményünkről és pár nap múlva visszajuttatják a feladójához.

Azt ajánljuk, hogy mindenféleképpen írjon üzenetet számunkra, amennyiben az igényléstől számított maximum 48 órán belül nem kapta meg az ajánlott utánvétes csomagunkat, és akkor mi eljuttatunk Önhöz egy nyomkövetési számot (ún. RAG számot), amire odaadják Önnek egyéb papír hiányában is a csomagot. Szóval két napnál később semmiféleképpen se várjon, hanem küldjön számunkra a KAPCSOLAT menüpontban egy levelet!

•             A csomag a postán elveszett. Ekkor Önnek csakúgy jeleznie kívánatos számunkra, hogy a csomagunkat nem kapta kézbe. Mi utánakeresünk, és hogyha elveszett a csomag, abban az esetben ennek az árát a posta cégünknek visszatéríti, ámde még aznap, amikor ez tudomásunkra jutott azonkívül bebizonyosodott, hogy elveszett, abban az esetben mi mindjárt feladjuk az Ön számára újra a kért árucikket és másnapra valószínűleg oda is érkezik.

Ilyesmire egyébiránt csak egyszer volt mostanáig precedens. Az a leglényegesebb, hogyha nem érkezett meg a küldemény, akkor mindenképpen jelezzen számunkra, mert arról meg lehet győződve, hogy kiküldjük aznap a16 óráig lebonyolított megrendeléseket!

•             Nem lett postázva a csomag.

Netes kereskedésünknek mindenkor van raktáron, akármely mennyiségű készlete, ekképp úgyszólván 100%, hogy nem történhet meg, hogy kifogyunk a készítményekből, és nem tudjuk kiküldeni a kért termékeket. Netalán bekövetkezhet az, hogy a rendelés feladását követően valamelyik levelezési rendszer nem továbbítja a rendelést cégünkhöz. Ilyesmire még nem volt egyáltalán precedens.

Nyomkövetési illetve küldeményeket azonosító szám, úgynevezett RAG szám elküldése Önnek elektronikus levélben, hogyha elveszett a küldemény

Ha azt a felvilágosítást kapja a postástól, illetve a postahivataltól, hogy semmiféle csomagja nem jött Önnek, akkor úgyszólván bizonyos lehet benne, hogy a postahivatalban elhányódott a küldemény. Ilyenkor egy úgynevezett küldeményeket azonosító RAG számot kérnek, mert az összes csomagnak létezik egy egyedi azonosító száma, és annak segítségével már meg tudják találni az Ön küldeményét a postahivatalban a számítógépes rendszerükbe beírva. A küldemény nyomkövetési RAG szám felmutatását, vagy bemondását mindig a postán kell végezni, és nem a postásnak mondani, hogy járjon utána.

Eme küldeményazonosító  szám minden esetben két betűvel indul azonfelül 14 számból álló számsor követi. A két betű, amellyel kezdődik, az az R és az L valamint utána 14 db szám.

A küldeményét délután 4 óráig leadott megrendelésnél még azon a napon kiküldjük, és így egy vagy két nap múlva már át is veheti. Feltéve, hogy legfeljebb 2 nap leteltével nem érkezett meg, akkor mindenféleképpen juttasson el nekünk a KAPCSOLAT menüpontban egy néhány soros levelet a gondjával –  adataival,  és mi rögtön válaszolunk valamint megírjuk az Ön számára ezt a küldeményazonosító RAG számot. E RAG számmal ha bemegy a postára, ahol így már a számítógépes rendszerbe beütve jól tudják, milyen csomagról érdeklődik, amellett kikeresik az Ön számára.

Tapintat, küldemény látványa- esztétikuma

Cégünk elemi követelménye a tapintatosság! A megrendelése semmiféle esetben sem fog kiszivárogni harmadik fél felé, azt harmadik félnek nem adjuk oda. Számos személynek meglehetősen nagy bonyodalmat okoz, hogy hova is küldessék a csomagot, nehogy bárki is rájöhessen. Még a szüleinél vagy egyéb közös háztartásban él valakivel és ezért nem akar kényelmetlen kérdéseket, ezért kerül elő a téma, hogy hova küldessem a csomagot?

A megoldás roppant könnyen kivitelezhető és persze a legtapintatosabb. A postahivatalba postahivatalban maradó levélként. Az okból is annyira hasznos ez a variáció, mert Önnek még a saját címét sem kötelező számunkra átadnia, hanem pusztán a postahivatalnak a számát vagy a címét (minden nagyobb település vagy város főpostája az 1. számú posta), amit a postakeresőnkből fog tudni kiválasztani. Azért ez nem ilyen áttekinthető, jó egynéhány útmutatóból valamint dolog létezik a postahivatalban maradó küldeményeknél. Hogyha postahivatalban maradó csomagot tervez kérni, nevezetesen, hogy a postán benn maradhasson a csomagja és ne szállítsák házhoz, olyankor az alábbiakat okvetlenül böngéssze át precízen: szállítás postahivatalban maradó csomagként!

A csomag illetve a levél kinézete

A feladott küldemények külseje továbbá látványa nagyon egyszerű, semmi sem jelzi a tartalmát. A feladója magánszemély lesz a kényelmetlen kíváncsiskodás megelőzése miatt. A küldeményt a gyakorlatban levélként adjuk fel, mert ekképp mérsékeltebb az ára a csomagnál. A levél egy buborékfóliás boríték, amelyet nem lehetséges kitapintani se, továbbá eszerint nem tud sérülni sem a boríték tartalma, nálunk például a gyógyszerek.

A kisebb értékű vagy súlyú- illetve mérető igényléseket eszerint egy béléssel rendelkező levélben adjuk fel, aminek kinézete az alábbi képen nézhető meg:

A jelentősebb értékű, vagy nehezebb, nagyobb térfogatú megrendeléseket kartondobozban postázzuk.

Amikor telefonálunk Önnek az igényléskor adott telefonszámon

A rendelésben megírt telefonszámon mindössze teljesítési, házhozszállítási nehézségek alkalmával telefonálunk Önnek a legvégső esetben, amennyiben e-mailjeinkre nem reagál egyáltalán. Az igénylés tudomásul vétele miatt semmiféleképpen se zaklatjuk telefonon, hanem pusztán egy értesítő elektronikus levelet juttatunk el az Ön számára.

Esetleg akkor hívnánk fel Önt, hogyha sürgős házhozszállítást kíván másnapra. Ha tán a közölt igénylési információk nem teljesek, úgy nem tudunk eleget tenni az igénylésnek. A telefonhívásnál mindig az igénylést lefolytató egyént hívjuk a telefonhoz, vagyis meggyőződünk a felől, hogy ki az, akivel tárgyalunk, és ha az asszonya vagy valamelyik barátja vagy rokona venné fel a telefonját (mobilját), abban az esetben ne féljen pusztán egy eltévedt hívás voltunk rejtett számról, akit nem is lehet visszahívni, sem visszakeresni. Tehát Önnek nem lesz bosszúsága! Így a diszkréció teljes.

Jótállás

Gyógyszerforgalmazó vállalatunk a Nemzetközi Gyógyszer Szövetség összes tanúsítványával bír, továbbá minden árucikkére pénz visszafizetési, vagy csere jótállást ad tisztelt vásárlóinak!

Netes gyógyszerkereskedésünkben soha nem eshet meg semmilyen körülmények között sem, hogy a nem hivatalos gyógyszerárusokhoz hasonlóan lemásolt gyógyszerkészítményt küldjünk ki az Ön számára. Gyógyszerkereskedésünk jó híre, legitim működési jogosítványa, internetes patikai és gyógyszer forgalmazási tanúsítványa érdekében sem engedhetné meg magának, hogy nem valódi tablettákat forgalmazzon, mert abban az esetben bevonják a gyógyszerkereskedés minden tanúsítványát. Megszüntetnék státuszát, pedig mi Magyarországon kívül még 31 gyógyszeripari céggel, 895 hagyományos gyógyszertárral vagyunk szerződésben. Továbbá még 18 államban vannakj ól prosperáló világhálón működő patikáink.

Alább tudatjuk Önnel azt a 3 legkomolyabb szövetséget és testületet, amelyek a gyógyszerkereskedések, valamint online gyógyszerkereskedések üzemeltetését, ellátását, továbbá a rendelt, illetve kiadott patikaszereket megvizsgálják, továbbá kontrollálják, nem megfelelő minőségi szint esetében felfüggesztik a gyógyszerkereskedés üzemeltetését, azonkívül bevonják az üzemeléshez szükséges jogosultságait.

A KAPCSOLAT menüpontra kattintva előjönnek Önnek teljes képernyőben a cégünk valamint a netes patikánk nevére szóló legkomolyabb szintű nemzetközi gyógyszerkészítmény ellenőrzési szervezetek igazolt jogosítványai. Az engedélyek képeken láthat majd domain nevünket jelző sűrű vízjeleket, melyet az okból kellett rátennünk, hogy az illegálisan kereskedő, hamisított készítményeket kínáló internetes áruházak ne legyenek képesek lemásolni e hivatalos jogosítványok okmányait továbbá átírni a saját nevükre.

•             FDA /Food and Drug Administration/ engedély,

•             CIPA /Canadian International Pharmacy Association/ engedély,

•             VIPPS /Verified Internet Pharmacy Practice Sites/ engedély a KAPCSOLAT menüpont alatt ellenőrizhetőek valamennyi céges adatunkkal együtt.

Ezen hivatalos okmányok megnézésével már világosan láthatja, hogy vállalatunk egy hivatalosan tevékenykedő online patika, és nem csak a pár tucatnyi törvénybe ütköző hamisított gyógyszer értékesítő webes oldalak valamelyike, amire a HENT, a Hamisítás Elleni Nemzeti Testület is felhívja a figyelmet.

Vállalatunk emellett csere jótállást, végső esetben pénz visszaadási biztosítékot is vállal minden orvosságára, a következő garanciális körülmények mellett, amennyiben:

•             Ön elmúlt 18 éves.

•             Ön nem használt kábítószert, tudatmódosító szert alkalmazás közben vagy előtte.

•             Ön teljesítette a tablettára vonatkozó felvilágosítást teljes mértékben.

•             Ön nem használt koffeint, taurint, és alkoholt tartalmazó ennivalót, italt, illetve egyéb más terméket a gyógyszerkészítmény beszedése közben és előtt.

•             Ön nem kínlódik szív, vese, máj, tüdőbetegségben valamint nem alkalmaz erre medicinákat.

•             Ön nem szed nitrátot tartalmazó, vagy egyéb különböző értágító, intenzív vérnyomás csökkentő, illetve vízhajtó pirulákat.

•             Ön nem érintett pánikbetegségben, nincs elmegyógyászati rendellenessége, és nem használ antidepresszánsokat.

•             Önnek saját hibáján kívüli okokból nem volt hatásos e szer.

•             Ön rábólint arra, hogy IP címét és személyes adatait az adatbázisunkban tároljuk.

Ha megfelelt eme pontok kritériumainak, valamint a medicina önhibáján kívüli okokból nem használt Önnek, visszaadjuk a készítmény értékét, vagy esetleg kicseréljük egy eltérő alapanyagú medicinára először.

Pénz visszafizetési  vagy esetleg csere jótállás érvényesítésének gyakorlata

Ha előfordult, hogy Ön minden követelményt betartott és mégsem volt hatásos a gyógyszerünk, abban az esetben kiválaszthatja, hogy az összeget igényli visszakapni, vagy kicseréljük a készítményét egy más hatóanyagú patikaszerre. Szokás szerint felkínálunk Önnek egy további hatóanyagú  csereterméket, melyet teljesen ingyen küldünk ki Önnek. 99 százalékban az egyéb alapanyag már teljes győzelem szokott lenni, mert bekövetkezhet olyan dolog hallatlanul ritkán, hogy egy hatóanyag valamely okból nem használ valakinek. Ezzel szemben ha kipróbál egy egyéb alapanyagú készítményt, abban az esetben meglepődik a hatástól, valamint mindjárt másképpen viszonyul hozzánk.

Ha vissza szándékozza igényelni az árát

Akkor nincs más teendője, mint, hogy juttasson el számunkra a Kapcsolat menüpontra kattintva egy panaszos üzenetet, és akkor kapni fog egy Claims Identification Number-t, tehát egy reklamációs azonosítási számot. Ezzel a panaszbejelentő számmal kérjük, adjon fel a cégünknek egy kérvényező levelet a postán arra a névre és címre, melyről a küldeménye érkezett. Ebben a levélben tanácsoljuk, írja oda az Ön becses nevét, személyes adatait, továbbá a felmerülő problémáját a tablettával kapcsolatban. Kérjük, legyen szíves, tájékoztasson bennünket eme levélben, hogy milyen hatást amellett mellékhatást észlelt a patikaszer szedésekor, és minden, a hatással összefüggésbe hozható cselekményt. Pl. ivott-e koffeint tartalmazó italokat, vagy szeszes ital a szedése előtt vagy közben, illetve használt-e kombinálva vele másik tablettákat, és hogy hányadik évében jár. Ha elküldte ezt offline kézzel írt levelet a házhoz szállításkor kapott névre és postafiók címére, abban az esetben kérjük, küldjön számunkra ismét a KAPCSOLAT menüpontra kattintva egy rövid üzenetet, amire 24 órán belül válaszolunk.

Ha beérkezett vállalatunkhoz a kézzel írt levele és feldolgoztuk /4-10 nap/, azután megvizsgáljuk ,hogy mi történhetett, továbbá feltéve, hogy Ön az ismertető szerint alkalmazta a szert és minden érdemi követelményünket megfogadta, akkor jár Önnek a jótállás, eszerint visszatérítjük Önnek a kiadását! Nagyon kérjük, ilyen esetben ne feledkezzen el a kézírással készült levelében leírni az utaláshoz nélkülözhetetlen személyes adatokat. Egyes-egyedül kézzel írt üzenetet fogadunk el, mert azt fénymásolnunk kell amellett bevinni a központba adminisztrálni. Feltéve, hogy akármelyik adatát nem küldi be, ami kell a pénz visszaadási garancia teljesítéséhez, abban az esetben az utalást nem áll módunkban lebonyolítani. Elsőnek, kérjük, legyen szíves, küldje vissza nekünk a megrendelt gyógyszerét, ami nem hatott, és mi kivizsgáljuk, hogy cégünktől ered-e. Feladás előtt mindenkor egy rejtett jelölést erősítünk a termék levelére, dobozára, ezért felismerjük, amennyiben nem vállalatunktól van a visszaadott portéka. A pénz visszaadási garanciát pusztán abban az esetben tudjuk teljesíteni, hogyha a patikaszer leveléből (bliszter) mindössze konkrétan legfeljebb 1 tabletta hiányzik, vagy zselékészítmény esetén 1 tasak. Amennyiben egynél több szem nincs benne, akkor nem tudjuk egyik fajta garanciát se biztosítani Önnek még aktív reklamáció esetén sem!

Hogyha Ön a garanciáját érvényesíttetni szeretné, akkor kérjük, a KAPCSOLAT menüpont használatával juttasson el nekünk egy üzenetet, jelezve benne a Claims Identification Number-t, úgymond a különleges reklamációs azonosítási számot, valamint írja le a bankszámlaszámot amellett az utaláshoz szükséges összes adatot. Amennyiben ezen adatait du. 4-ig beküldi nekünk, akkor még azon a napon visszautaljuk az árat, ami 24 órán belül jelentkezik a számlaszámán. Erről egy képernyőképet tárolunk, amennyiben netalántán bizonyítanunk kell, hogy utaltunk az Ön számára. Az igénylés elküldésével mindezen szabályzatot Ön elfogadja.

Ha ki szándékozza cserélni a gyógyszerkészítményt

Amennyiben az Ön számára valamiért nem volt eredményes a házhoz szállított gyógyszerünk, illetve talán nem reagált kedvezően éppen arra az alapanyagra, azonban az árával nem jut előbbre, hanem inkább próbálkozna, egy megpróbálna egy másmilyen alapanyagú készítményt, akkor kérjük, küldjön számunkra egy panasztevő üzenetet a KAPCSOLAT menüpont használatával. Ekkor adunk egy Claims Identification Number-t, vagyis egy reklamációs azonosító számot.

Ezután juttasson el számunkra egy saját kézzel írt papír alapú kérelmet arra a névre és postafiókcímre, ami a rendelt küldemény átvételekor feladóként rá volt írva! Eme levélben kérjük, írja meg az Ön becses nevét, személyi adatait, hogy mely lakáscímre vagy postacímre adjuk fel pontosan a csere árut azonkívül még azt is, hogy mire akarja, hogy kicseréljük a szert! Alapesetben felkínálunk Önnek a tapasztalatunk alapján egy másik különböző alapanyagú készítményt, amely vállalatunk szakemberei szerint már sikeres lesz. Hogyha a 2 orvosság költsége közt különbség van, ez utalással, megbeszélést követően lebonyolítható.

Ezt követően Önnek nyugtázzuk a kérelmét, ami után nincs más tennivalója, mint hogy elküldi postahivatalban ajánlott levélként, a saját kézzel írt offline üzenetet (benne az adataival, telefonszámával, a kicserélendő patikaszer nevével, a Claims Identification Number számával, értsd a csak egy esetre vonatkozó panaszbejelentő azonosító számával együtt);  azonkívül az igényelt csomagján szereplő Feladó nevére és postafiók címre (ez lenne vállalatunk) a kinyitott amellett megmaradt terméket szíveskedjék visszaküldeni.

Amennyiben megérkezett vállalatunkhoz a nem megfelelő patikaszer, az Ön adatai amellett a Claims Identification Number (reklamációs azonosító szám), olyankor azt feldolgozzuk majd egynéhány napon belül a kérelmében olvasható adatok segítségével elküldjük Önnek a csere gyógyszert. A kézzel írt offline (papír alapú) kérelemre azért van szükség, mert vállalatunknak le kell másolnia a számunkra megírt üzenetét és el szükséges küldenünk a központnak adminisztrációs munka